25 september

hej! jag har nyss käkat en stor god sallad från house of bagels som jag tog med hem, så himla gott! gick upp tidigt idag, för klockan tio skulle jag vara hos frisören. har färgat min utväxt och klippt av allt slitet, skönt! sen sprang jag rundor på stan, försökte hitta snygga höst/vinterskor men det var nästintill omöjligt. alla de snygga var slut i min storlek. helt slut är jag nu, tänkte ta en varm dusch och sedan lägga mig och kolla på tv. Puss!

hårda fötter

nu hade jag snart tänkt sova, har haft en myskväll med tacos och idol, och sedan några timmars snack tillsammans med carro och oliver :) imorgon slutar jag redan elva, sen blir det till att packa och åka hemåt mot kristianstad.
en dålig grej med dansen (förutom all träningsvärk) är hur himla hårda mina fötter har blivit, som ett extra lager nu efter all barfota dans. och vi har blivit förbjudna att fila fötterna av vår danslärare. illa. godnatt!

i




23 september

pust! har nyss dansat i två och en halv timme, varav en balett och resten hård jazzträning. nu ska jag duscha av mig och svulla i tacos. imorgon bär det av hem till kristíanstad igen! helt sjukt vad veckorna går fort.


godnatt

sleeeep tight! det ska jag :)
liter bilder på mig och dagens klädsel.



22 september

hej! åh jag har så fullt upp med allt så jag hinner inte riktigt skriva här!
nu jobbar vi i smågrupper och ska gestalta ett ordspråk i sång, dans och teater, jag ska även välja och lära mig en schlagerlåt till nästa onsdags mickteknik, och jag ska även välja och lära mig två jazzlåtar till nästa torsdags sånglektionm jag ska även öva sjukt mycket danstekniker och danssteg och en hel jazzuppvärmning på 18minuter ska sitta om en och en halv vecka. det är bollar i luften hela tiden verkligen. i helgen har vi den stora gloriauppsättningen med min gamla kör, så den måste jag också vara förberedd till.
ja.. tänkte bara uppdatera er med vad jag sysslar med och orsaken till att jag inte hinner skriva så mycket. PUSS

i'm back

in markaryd. gick direkt upp till allrummet för att kolla lite valvaka, jäkla skitäckliga SD!
i varje fall, gick sedan med kalle och jesper ner till mitt rum för vi skulle öva till morgondagens dramalektion.. det gick sådär, haha slutade med att vi satt och kollade David Sandberg filmer istället.
nu har jag nyss gjort mig i ordning och städat undan i rummet, ska skriva lite manus och sedan sova.
godnatt :)

home

godkväll! är hemma i degeberga nu ikväll, har käkat en god gryta och kollat på sommaren med göran tillsammans med mamma och pappa. ska snart gå och lägga mig, och imorgon bär det upp i hyfsad tid för att gå och rösta.

idag har jag varit på stan, fick med mig en höstkappa hem och lite annat smått och gott :)
slänger upp en gårdagens eftersom jag inte hann det igår!




Shorts, skärp & tröja från H&M
Cardigan från Cheap Monday
Knästrumpor från Åhléns
Halsband från MQ
Armband från KappAhl

outfits from the weeeeek

har ju varit flitig att fota vad jag haft på mig, men inte kunnat lägga upp det här, så därför blir det tre dagar i rad nu helt enkelt ;)


Skjorta från Nelly


tunika från gina tricot
cardigan från H&M
skärp är vintage


linne från H&M
top från kappahl
kofta från H&M

dumma internet!

förlåt! har inte kunnat skriva på ett tag eftersom mitt internet slutade fungera :S och nu hinner jag inte skriva heller precis, måste gå och lägga mig för imorgon börjar jag åtta och slutar 16.20, därefter ska jag och elin träna stenhårt till vår musikalredovisning som vi ska hålla på måndag.

idag har jag haft dans i två timmar, först en jazzuppvärmning på 18minuter och efter det hård styrketräning, mer dans och övningar. fyyy. ikväll var i vi i varje fall i bjärnum och kollade på en show med anna-lena brundin (MAMMAN I MYSTERIET PÅ GREVEHOLM) och hennes ståuppkompis som jag glömt namnet på, de bjöd på en humoristisk show och det var trevligt :)

Godnatt!

what to do?

när man inte har någon sked på rummet och är sugen på yoggi så får man helt enkelt ta en smörkniv!


13 september

godmorgon!
sitter här och lyssnar på lite musikalmusik som jag och elin kanske kommer redovisa senare idag.
är ganska trött och har en väldigt lång skoldag framför mig, så det är bara att rycka upp sig!
ha en bra dag :)

IKEA

yes, eftermiddagen har spenderats på IKEA, köpte med mig lite smått och gott som gör att mitt rum ser mer och mer ut som mitt :) inte helt färdigt än, men nästintill.




clothing




Klänning - H&M
Cardigan - Cheap Monday


11 September

oj, vad jag inte har skrivit på ett tag. har haft fullt upp med projektredovisning och planera musikalredovisning och massa annat, nu är jag i varje fall i kristianstad, helt slut. Sov till klockan ett idag, det är verkligen på helgen man får vila ut. Inget planerat för dagen, hade velat färga mitt hår, och shoppa. hah, men sånt har man inte råd med som student ;)

...

not in the mood today . . .


today's




6 September

idag har varit en lång dag, gick upp halv åtta, frukost - lektion - fika - drama - lunch - musikalkunskap - kör , skoldag slut halv sex, värma en pizza och öva till musikalkunskapen från halv sju till halv tio, gå med stina till eken och välja låt till micktekniken på onsdag. bläääe much to do, so little time.

imorgon är det projekt - sång - projekt - balett, ducha och äta snabbt, ta buss + tåg till kristianstad och vara med på körövningen.

ganska trött nu och tänkte bara dela med mig av en bild, från en idé som jag och elin kom på till vårt redovisande:



Godnatt!


5 September

hejhejhej här sitter jag med lite vindruvor och godis, har precis varit på loppis i markaryd, köpte 5 ljusstakar för 20spänn! Senare ska vi samlas några stycken för att öva lite dans.

I fredags var det som sagt klassfest, och det var riktigt kul, var hemma efter halv fyra. Igår åt vi långfrukost, jag och stina tvättade och dammsugade, jag, stina, rudy, jesper och adam gick även en promenad runt sjön. Vid halv sju mötte jag upp Stoffe på Ica och sedan begav vi oss till svalgården för att laga tacos, sedan blev det myskväll med film och gottis :)


Pizzamys


Joel


Fina Carro


The bitches - Hampus & Jag


Klassen


röda korset

tänkte visa vad jag köpte på röda korset för någon dag sedan.


Kavaj , 25:-


Klänning, 10:-


friday

hej!
har  haft två lektioner idag och sen har jag bara tagit det lugnt ett tag, varit och kollat lite i markaryd. nu ska vi mötas upp några stycken för att gå och handla till att göra pizza ikväll, sedan är det klassfest. :)


pics

idag har jag dansat balett och övat Pas de bourrée i tre timmar. Har sjuk träningsvärk idag och vill inte tänka på hur det kommer vara imorgon. Ikväll lagade jag kinesisk korvgryta till mig, caroline och stina. Och nu har jag övat och lyssnat på lite sånger som ska användas i olika sammanhang.

Lite bilder på mitt boende - som inte är inrett än!




min skafferihylla ;)

sleten

imorse steg jag upp innan klockan sex för att kunna ta mig tillbaka till markaryd, och jag slängde ut 69kronor för lite frukost på pressbyrån, fy.

har haft dans i två timmar idag, och även beställt jazzsneakers och balettskor. efter skolan överraskade hela klassen Hampus med tårta eftersom han fyller 20 år idag, sedan gick vi några stycken till markaryds röda korsets butik, helt sjukt billigt var det! Jag köpte en svart tight klänning och en snygg jacka/kavaj för 35 spänn!! när vi fått i oss lite tacos i magen och efter någon timmes snack vid köksbordet gick jag ner till mig , orkade inte med allt snack och stim till fångarna på fortet ikväll, har varit skönt att sitta ensam i mitt och stinas krypin. är riktigt trött nu och imorgon börjar vi åtta, så jag ska krypa ihop i sängen för att kolla på gossip girl nu. PUSS

RSS 2.0