konstiga väder!

verkligen, jag blir galen på det! Ösregn ena stunden och blå himmel&sol andra stunden. Huvudet tar en massa smällar.
men allt annat är bra, Stoffe är på väg hit, för vi hade tråkigt, och imorgon drar jag till malmö. OOOHJA!


to the underground

Att allt kan kännas så löjligt perfekt, till att inom några sekunder försvinna ner, ner i ett bottenlöst hav känns det nästan som. Ska bara försöka fiska upp det igen.

hej 90-tal!

Har klickat runt på lite olika sidor, och upptäcker till min förvåning, massvis av magtröjor!
Jag tycker inte att det är snyggt någonstans och trodde inte att det skulle komma tillbaka.
Det är en sak att ha en tröja under, men det "ska" man tydligen inte. Att man måste vara otroligt smal för att använda det är ju inte heller särskilt roligt. Magtröjor  var populärt på 90-talet och jag tycker att den ska stanna på 90-talet.


ånger

denna klänningen la jag upp för någon månad sen, hopplöst förälskad är jag.
Kollade in hemsidan idag igen, och såg att den bara kostar 300 SPÄNN!!
men såg sedan till min förvåning(!) att den var slut i min storlek :(
varför köpte jag inte den direkt när jag såg den ?! åh

storm

när rågen svajar likt havets vilda vågor

27 Maj

dagen började med att jag steg upp och sprang ut en runda för att plocka syréner, sen gick jag in & sjöng för stoffe, väldigt fint sjöng jag, det måste han erkänna ;) haha , han fick sina presenter , vi åt frukost och så, sen blev jag lämnad i stan. Sitter här nu & väntar på bella, ska käka och vara med henne hos frisören.

Borde egentligen hem och plugga, har sjukt mycket att göra men jag orkar verkligen inte, tycker inte det känns lönt typ, hm..

Stoffe fick lägenheten förresten! Så jäääkla najs! Helt nyrenoverad, både utanpå och inuti. Sjukt fin är den, och vi har redan börjar skriva inköpslista ;) iiiih :D

my weekend

helgdagarna har bestått av christoffer, änglar & demoner, bella, skånes djurpark, en kort vistelse i lund, och lite mys.

ikväll har jag bara varit för mig själv, en burk med godis & en med chips med ögonen riktade mot tvskärmen. Kollade på Mona lisas leende, första gånger jag ser den, och jag gillade den riktigt mycket :)

nu ska jag sova , puss & godnatt  ♥



Beatrice 18

i helgen firade vi beas 18-årsdag. Det var en trevlig kväll med mycket skratt & dans =)


Pära, Jag & Bea


Älskling & Jag


en rolig bild på Sensuella Isabella & Johan, haha :D


HAhAHA, ja vi fick idéer för oss ;)

sen bestämde vi oss för att posa lite ;)
(klicka för att göra bilderna större)


H&M


funderar på att köpa denna kjolen, kostar bara 98 spänn!
hade varit snygg att använa högt upp i midjan med en vitt topp till.

vår

tänk om man hade kunnat spara dofter, som man kan ta fram när man vill.
isåfall hade jag sparat vårlukten. den är helt underbart ljuvlig!



sing sing sing

ikväll var det kör och förra veckan blev jag tilldelat ett solo som jag ska sjunga på söndagens konsert. Skulle sjunga upp inför hela kören idag och var måttligt nervös, brukar inte vara så hemskt nervös, så vet inte vad som gjorde att jag var det denna gången..hm
i alla fall så gick det hur bra som helst, och jag blev så jävla glad av allas reaktioner :D Sätter verkligen självförtroendet högt! men, vi får dock se hur det blir på söndag, men en fullsatt kyrka och allt.

nu ska jag sova, PUSS & GOD NATT!

jumpsuit?

jag har inte tyckt om det innan, men nu på senare tid har jag börjat tycka att det ärl läckert. För mig som är en jeans-människa kan det vara skönt att ha en kombination när det är varmt, då jag helst inte använder klänning.




söta va?!




jag hittade även en bikini som jag föll lite smått för, tyckte att den var härlig!





090511

jaha, slut på något roligt att skriva om . Men bella blev arg, så jag får väl börja uppdatera lite mera för hennes skull, och för er andra få som lyckas hitta hit :P

i helgen var jag och bowlade med stoffe, sigge och linda, jag vann såklart ;) stoffe körde även en fet bil, i 270 km/h, liiiite för snabbt för min smak och min mage mådde inte bra efter en timme i den hastigheten, ett bu på statoil kristianstad för att dom inte har något vatten utan bubblor!


härlig dag idag, fint väder, även om det blåste en del. Jag mer eller mindre struntade i hela dagen, men slutade i studion tillsammans med bea, det blev dock inget seriöst gjort ;)

ben & jerry

Jag & Stoffe har ofta köpt med oss en Ben & Jerryglass hem till helgerna, därför tänkte jag göra en liten jämförelse mellan de smaker som vi har testat. Och eftersom att vi är chokladfantaster så innehåller alla chokladglass!



Denna glassen är underbart god! Toppen chokladsmak med massvis av stora browniebitar. Den är min & stoffes lilla älskling i frysen nästan varje helg. MUMS. 5 av 5!



Chokladglass med kolasås, chokladfiskar och minimarshmallows. Helt okej glass, men fiskarna smakar inte så värst mycket och marschmellowsen & kolasåsen gör bara att chokladsmaken blir minde. Men som sagt, helt okej. 4 av 5!



Denna glassen är den som smakar sämst utav dessa tre. Det är en blandning mellan Chocolate Fudge Brownie och Cookie Dough. Gör att glassen smakar ääääännu mindre choklad, vilket inte är bra för några chokladälskare! 2.5 av 5!



Så, chocolate fudge brownie är den överlägset goda av dessa tre. Och jag tror att den är överlägset godast av alla ben & jerry glassar faktiskt. MUMS!


090506

dagen har rullat på bra, redovisade projekten idag. det gick helt okej =)
nu sitter jag hemma hos stoffe, han är dock inte här, utan iväg för att kolla några fäljar med sin pappa, något som jag inte var så intresserad av. Jag var ute och övningskörde lite med honom innan, det gick också helt okej. Vet inte vad som händer ikväll riktigt, men vädret börjar klarna upp nu, synd bara att det blåser så himla mycket!


ego







090503

oj, maj redan och tiden flyger förbi! Trädens grenar omsluts av gröna blad och körsbärdsblommorna har slagit ut.
Min systers 15-årsdag idag, så vi ska ha lite folk och fika snart, gott! Av mig fick hon en heldag att spendera i ljudstudion på skolan, en singel helt enkelt!

Igår var jag hos frida, med några andra tjejer, det var riktigt  trevligt och mysigt! Och valborg spenderades hos en killkompis, det var väl sådär, kändes inte som valborg alls, men jag tycker ändå att den "högtiden" är sjukt överskattad så mig gör det väl inte så mycket.

nu kom stoffe, så måste rusa.

PUSS

RSS 2.0