godmorgon!

jag sitter i min säng, och utanför är det blå himmel och sol. i markaryd minsann, inte illa.
jag ska snart bege mig till orrlingen för att käka frukost och sedan har min gröna grupp två timmar på sig med vårt projekt. efter lunch väntar sång inför klassen, dans och drama. wish me luck! PUSS


dance ?!

godkväll!
lektionsdagen började med två timmar drama, vilket var väldigt roligt faktiskt.
efter lunch hade vi vår första musikalkunskapslektion, vi fick där gå ihop 2 och 2, och jag ska jobba med en tjej som heter Elin, det är kul att lära känna nya hela tiden :) vi valde i varje fall musikalerna Chess och Les miserables. Måndagen den 13:e ska vi redovisa de här musikalerna på EN TIMME! helt sjukt. har nu försökta hitta dom att ladda ner, men verkar inte vara så lätt och vi måste ju verkligen se dom. Vi ska i varje fall sjunga "jag vet vad han vill" som duett och det kommer nog gå toppen :) resten vetifasen, men hoppas att det ordnar sig :)

på eftermiddagen gick jag till atriumgården för att hitta lite visnoter, vi ska nu sjunga visor i två-tre veckor och jag kan nästan inga visor alls. jag, stina, elin och hampus packade sedan in oss i elins bil och åkte för att veckohandla på ICA. lagade varma mackor och sallad till middag och sedan bestämde några stycken av oss för att gå till danssalen och öva på dansen. jag tror att jag kommer få spendera väldigt mycket tid i den där danssalen alltså, min kropp vill inte som jag vill och jag har svårt för att hänga med, men jag hoppas att det ska gå bättre efter hand :)

nu sitter jag ensam på mitt rum, ska gå och duscha av mig, förbereda för imorgon och sedan gå in till Stina en sväng tror jag. imorgon bär det hem till Kristianstad för att öva med min gamla kör, tillbaka tidigt på onsdag morgon igen, usch.
Godnatt.


tillbaka

yes, tillbaka i markaryd. kånkade på mycket packning och tåget var fullt. väl framme så packade jag upp lite fort innan jag begav mig till svalgårdens sällskapsrum för att käka lite och kolla på Aladdin tillsammans med de andra. Vid elvatiden gick jag och Stina tillbaka till våra rum, men som vanligt så fastnade vi i mycket viktiga samtal och har alltså inte lagt mig i sängen förän nu.
imorgon ska jag gå upp tidigt för att käka frukost, men börjar inte förrän nio.
det som står på schemat imorgon är två timmar drama och fyra timmar musikalkunskap.
PUSS

rain

inatt har jag sovit hemma, i min egen säng och det var skönt! nu på eftermiddagen har jag varit hos farmor och fikat, plockade även 4 burkar fyllda med amerikanska blåbär. ska ta med mig lite till markaryd tänkte jag :)
annars har min dag mest bestått av att samla ihop allt jag ska ha med mig när jag åker tillbaka ikväll, vet inte riktigt hur mycket jag kommer få plats med, men det ska jag ta reda på nu :)
PUSS

kristianstad

nu är jag hemma i kristianstad. det känns faktiskt nästan lite konstig.

tänkte berätta om min gårdag.
dagen startade med att vi delade upp oss i de grupper vi kommer vara i fram till december. vi satte oss för att snacka och ta reda på saker om varandra för att kunna göra vår uppgift; en presentation om oss själva. detta ska redovisas tisdag vecka 36 och jag hoppas att det bli lyckat :)
efter lunch skulle vi haft drama, men eftersom läraren inte var där så fick vi fortsatt tid till projektet, vi jobbade lite, sjöng lite och Jesper, en lång klasskompis som älskar teater, höll i lite dramaövningar. riktigt kul hade vi!

vid kvart i tre sprang jag till min sånglektion med Sophie, vår sångpedagog. och min lektion blev försenade med en kvart. sången gick i varje fall riktigt bra och jag hoppas att jag kommer lära mig mycket under alla de timmar jag kommer spendera med henne. på tisdag ska låten sjungas upp inför min grupp. förseningen gjorde att jag var en kvart försenad till dansen, och det var bara till att försöka hoppa in. dansen har jag lite problem med, svårt att lära sig när de går så fort, hah, men några är riktigt bra dansare i min klass och vi har ganska fri tillgång till danssalen, så jag hoppas att jag kommer få lite privatträning med hjälp av dom som kan, till skillnad från mig, dansa ;)

nu är jag trött som bara den, och ska bara slappa hela helgen. åh vad jag älskar allt nu :D



och här är en bild på min klass!

morning'

godmorgon! idag var det riktigt tufft att gå upp, men det är väl ett bevis på att sängen är skön? hah ;)
nu ska jag dra ner till frukosten när som helst och klockan åtta börjar lektionerna.
see yaaaaaaaaaa



jag just nu

in my bed

godkväll!
även denna dag i markaryd har varit bra, mycket info och efter skolan begav vi oss ännu en gång till badhuset. mys.
imorgon börjar det på riktigt. finns väl inte så mycket jag kan berätta än, men imorgonkväll ska jag försöka hinna med att skriva utförligt om min dag ;) jag kan i varje fall avslöja att jag ska ha min första lektion med min sångpedagog.
just nu ligger jag och överväger om jag ska kolla lite gossip girl eller förasöka sova. ska trots allt gå upp kvart i sju imorgon. som sagt, nu börjar det.

25/8

nu skulle jag egentligen varit i degeberga, hos tandläkaren, det fick jag ett sms om igår. men det är också det enda jsg fått. inget brev eller något hemskickat. knäppt.

nu sitter jag redo i min säng för att snart gå med stina, min rumskamrat, till köket och käka frukost. egentligen får vi gratis frukost i matsalen, men olyckligtvis har den bara öppet mellan 7 och 8. inte särskilt frestande när vi inte börjar förän tio idag. jag hade velat visa lite bilder härifrån men eftersom min kamera är sönder går inte det så bra. får väl ta tummen ur röven och kolla upp det där, eller köpa en ny. aaaash det svider i plånboken. men en kamera måste jag ju ha!


markaryd

nu är jag inflyttad, eller nästan i varje fall, rummet var större än förväntat så här saknas lite grejer som jag ska hämta med mig hemifrån i helgen. idag träffade jag min klass för första gången, och första intrycket var toppen tycker jag :) min room-mate och jag har också klickat bra så det känns kanon :D tror detta året kommer bli hur bra som helst. det är redan en ganska nice sammanhållning.

imorgon börjar vi klockan tio och på eftermiddagen ska hela skolan bli bjudna på pastasallad och mysa sa lärarna, kan nog bli spännande. nu ska jag nog kolla lite gossip girl innan jag släcker lampan för ikväll. PUSS

the end of an era

lite O.C anda såhär ikväll, med tanke på rubriken menar jag
idag var den sista dagen på konsum degeberga och det känns bra
nu är jag dock nervös
imorgon bär det av mot nya äventyr
tycker att det ska bli läskigt att flytta
har inte ens packat än! kommer behöva gå upp typ åtta imorgon för att packa
jag känner mig lite vimsig och så
som tur är foljer både mamma & bästabella med mig, wonderfuuuuuuul

PUSS

long time . no see

hej! det var ett tag sen jag skrev nu, men eftersom jag ska flytta på måndag så tänkte jag att det var på tiden att börja uppdatera lite igen, så ni kan följa mina händelserika dagar i markaryd ;)


RSS 2.0