annandag jul

åh dagarna känns helt virriga nu när man är ledig och allt, men idag är det i varje fall lördag och dags för vår julkonsert i degeberga ikväll :D  jag hoppas det kommer gå bra, uscshhh.

julafton var riktigt trevlig och mysig och jag fick mycket fint :)
bland annat en superskön microfleece morgonrock som jag önskat och en weekend i Stockholm av och med stoffe. Kommer blir toppenfinemang!

men nu ska jag öva lite och börja fixa i ordning .




dan före dopparedan

åh hej&hå
fy vad snabbt tiden går!
idag har vi huggit gran, och jag har stått i köket och gjort massvis av julgodis
imorgon blir det massvis av mys och på kvällen ska vi sjunga på midnattsmässan, efter det ska jag hem till stoffe och vi ska byta klappar och mysa :)

ANNANDAGJUL , skriv upp i kalendern va! JULKONSERT med CORE GOSPEL i Degebergakyrka klockan 18.00! KOMKOMKOMKOM så blir jag toppenglad :D


m. blue




m. black



praktiskt?

H&M har fått in nya underkläder, en del är riktigt snyggt. Men jag förstår verkligen inte hur de har tänkt när dessa designades.



7 december

får lite panik när jag ser dagens datum, nyår om tre veckor och har ingen aning vad som händer! haha
nej, inte tänka på det. Idag köpte jag min balklänning! åh, den är snyggg:D testade hur många som helst men blev den som jag testade först. Blev inte precis som jag tänkt mig, men en knallröd blev det i varje fall. Valde att inte ta något kort på den, får bli en överraskning när jag hämtar den sen :D mhaha
imorgon ska jag till skolan, jag & larsen ska börja med tidningen på allvar. Nej, nu ska jag mysa med chips, godis & läsk.. och just det, stoffe! hahah ;)  PUSS&KRÄM

2:a advent

hejhallå
nu sitter jag här med adventsstärnan och tända ljus. ska snart äta lite och sedan fortsätta kolla lite Gossip Girl. Har börjat om från början. haha, tråkigt att bara se ett avsnitt i veckan ju..

helgen har varit bra. I fredags var jag först på musikal-Oliver. Efter det mötte jag upp Bella & Hampus, sen drog vi vidare till class där jag och bells skakade lite rumpa och drog sedan hem med stoffe.
Igår tog jag det bara väldigt lugnt, så jäkla skönt!

Imorgon ska jag prova balklänning, har faktiskt bokat tid. haha

zerooo inspiration.

jag har börjat samla ihop modebilder till min & larsens tidning också. det hemska är att han har gjort mer än mig med tidningen, fast han hade praktik förra veckan. som jag sa, ingen inspiration. får jobba häcken av mig dessa två veckorna istället dårå!

OCH, till sist, ett låt ni MÅSTEMÅSTE lyssna på, den går på repeat här hemma.
Whatcha say - Jason Derulo . ÅH SÅ BRA!

PUSSHEJ

mysigt

just nu sitter jag och äter naturgodis ur en av mina egentummade skålar :)
jag måste börja skriva till tidningen, men jag har ingen inspiration.
ikväll ska jag ta det så lugnt som möjligt, jag är förkyld, så ska mest ligga och kolla på tv och läsa.
imorgon ska jag försöka ta itu med mitt skrivande on reaaal!

RSS 2.0